Eva Olivares

Professionalitat i tracte directe

Empenta

Energia i empenta per aconseguir nous reptes, sense por del que vindrà. Només amb ganes d'aconseguir els nostres objectius obtindrem la força necessària.

Creativitat

Idees, innovació, noves maneres de pensar, són les que ens permeten trencar esquemes i aconseguir l'impossible.

Eines

La professionalitat i el coneixement són les eines que ens permeten encarar els reptes per buscar solucions.

Naturalitat

Només amb sentit comú i buscant les pròpies arrels podem arribar més lluny. Hem de ser naturals.

Eva Olivares (Girona, 23/08/1984)

Va estudiar Publicitat i Relacions públiques a l’escola privada EUCC, adscrita a la Universitat de Girona. Va començar la seva carrera professional a McKann Erickson, col·laborant al departament de màrqueting directe. Més endavant va formar part de la plantilla de Porter Novelli a Barcelona, especialitzada en comunicació de crisis. Al 2006, va estar treballant durant més de dos anys a Grupo Solilaser, empresa especialitzada en la tecnologia més puntera del sector de l’estètica. Allà es va responsabilitzar del departament de comunicació i màrqueting. Al 2008, es va incorporar al departament de màrqueting i comunicació d’acesa, concessionària d’autopistes a Catalunya. D’allà va passar a ser responsable de l’àrea de Relacions amb la Comunitat i patrocinis a abertis autopistas, empresa que gestiona més del 60% de les autopistes espanyoles.

Actualment Eva Olivares ha fundat la seva pròpia agència especialitzada en comunicació, premsa i esdeveniments. Si vols conèixer la tasca realitzada amb aquesta empresa vés a Projectes.

VEURE PERFIL LINKEDIN
Relacions públiques
90%
Relacions amb mitjans de comunicació
85%
Màrqueting
75%
Social Media màrqueting
85%

Entrevista pel Club de Màrqueting de Girona

Testimonials

Ariadna Vilalta / Sales and Marketing Manager a CHIKA10

L’Eva és una profesional activa, sempre disposada a col·laborar i amb un caràcter positiu que la fa ser una persona a la que se li pot encarregar qualsevol treball i confiar en la seva bona gestió.

Ramon Ribas / Marketing & Social Media a Grup Andreu Automoció

Va ser un plaer treballar amb l’Eva en dos projectes, un no va sortir endavant però ens va presentar una proposta molt creativa i l’altre els resultats del treball van ser excel·lents. Una gran profesional.

Joan Carles Nieto Llop / General Manager a Continental Hotels Hispania

Recomanaria a l’Eva per a qualsevol feina en la que es necessiti a una professional compromesa i de gran qualitat humana, i que a la vegada tingui cura dels detalls tècnics dels diferents projectes en els que treballa.

136

Projectes realitzats

3.840

Hores treballades

928

Aparicions de clients a premsa

1.230

Somriures aconseguits